zandrish

Someday, somehow...

Kategori: Allmänt

För en vecka sedan var jag världens lyckligaste. För exakt en vecka sedan stod jag några meter ifrån det som räddat mig så många gånger. Det är väl det som får mig att orka just nu.

Jag lovar att jag kommer älska livet en vacker dag! Kanske inte imorgon, kanske inte nästa vecka - men i framtiden. Jag har inte valt att må så här. Jag har inte valt att vara deprimerad, för om jag kunde välja skulle jag definitivt inte välja det. Jag vill inget hellre än att vakna varje morgon och tacka för ännu en dag, känna att livet är underbart och värt att leva. Det är vad jag vill mest här i världen. Eller kanske inte mest, men nästan. En vacker dag ska det vara så.

Hoppet är det sista som överger människan är ett citat som betyder mycket för mig - för det är så sant! Att aldrig ge upp hoppet är viktigt för mig. Hur pissigt livet än känns, hur mycket som än går emot en så måste man alltid kämpa för att hitta det inre hoppet. När man väl gjort det försvinner det inte i första taget, och det finns alltid där, även om det är litet.

Livet blir bättre. Inte på en gång, men det gäller att komma ihåg att det till slut blir så mycket bättre. Jag väntar fortfarande på den dagen och jag vet att jag inte väntar förgäves. Dagen kommer, förr eller senare.

-

Kategori: Allmänt

"If you treat someone like a celebrity, don't be surprised if they treat you like a fan."

Galet är bra!

Kategori: Allmänt

Fredagen bjöd på en galen kväll! Det var roligt, tror jag i alla fall. Som vanligt satt jag där på krogen och tyckte att jag inte var så full. I efterhand, när jag insett att jag inte kommer ihåg särskilt mycket efter en viss tidpunkt, så kan man lugnt säga att jag var riktigt full. Men så länge man har roligt spelar det ingen roll. Med rätt människor kan jag vara hur full som helst utan att något går åt helvete! Tack för en grym kväll.

Just nu vill jag bara spola tillbaka tiden och uppleva tisdagen igen! Det är sjukt att man kan sakna något så mycket. Jag skulle kunna gå på en SP konsert varje kväll och aldrig tröttna. Och jag tror att det alltid kommer kännas så. Jag menar, har ett band hjälpt dig igenom svåra tider, då blir det bandet en del av dig. Nu babblar jag på om saker jag inte hade tänkt skriva om men, för att dra en slutsats av mitt babbel: Jag kommer alltid att älska SP, det är det enda som aldrig kommer förändras!

Livet känns bra just nu! Living the dream... or not. Nej, men jag har några "framtida" projekt som jag smått börjat med och det får mig att må bra. Sedan är det bara pengar och en flytt till London som saknas, men det ska jag nog kunna ordna innan året är slut!

You were gone too soon.

Kategori: Allmänt

Grattis till min morfar som skulle ha fyllt 67 år idag! Jag saknar dig mer för varje dag som går, morfar, och jag har fortfarande, efter fem år, svårt att förstå att du är borta. En vacker dag ses vi igen, jag älskar dig! 

You leave me speechless.

Kategori: Allmänt

Jag är mållös efter igår. Jag kan inte sätta ord på känslorna jag kände och känner just nu. Simple Plan är bäst. Det var den bästa konserten jag varit på! Igår kan inte ens tävla med sist jag såg dem, när jag till och med hade meet and greet. Så bra var konserten! Och David är fortfarande den vackraste/snyggaste/sexigaste/underbaraste mannen i världen. Haha!

Sedan att jag råkade dissa sångaren i förbandet (We The Kings, som jag älskar) lite... det behöver vi inte gå in på. Min hjärna fungerade inte speciellt bra igår, och idag är min kropp död. Men jag skulle göra om det varje dag om det gällde att se SP live!


Oh yeah!

Kategori: Allmänt

Håret är färgat, kroppen är tvättad... haha, det där låter nog lite fel! Allt är klart inför imorgon i alla fall. När det är konsert planerar jag allt! Jag älskar att åka upp till stället där konserten är på morgonen och hänga där hela dagen. Det är en viss charm med det. Speciellt när det är en konsert man har längtat efter länge! Jag är redo! Det ska bli underbart. När det gäller SP blir jag alltid som en 16-åring! Sist var jag ju faktiskt i den åldern. Nu är jag vuxen och mogen. NOT! Men lite mognare är jag väl.

Jag har red bull så jag klarar mig hela dagen! Fyra stycken borde räcka. Jag tycker synd om alla som tvingas vara i min närhet imorgon. En speedad Zandra är dock en bra Zandra!

Jag älskar fredagen den 13e!

Kategori: Allmänt

Fredagen den 13e är fan min turdag! Jag har aldrig otur det datumet, jag har snarare tur. Idag köpte jag en trisslott för första gången på måååånga år och jag vann 75:-! Inte mycket, men ändå lite ljus i mörkret. Tre nya lotter eller pengarna? En chans till mer pengar eller två öl? Jag vet inte, vi får se. Lär ju inte bli några öl för pengarna ändå eftersom folk är tråkiga och aldrig vill göra något.

In the clouds

Kategori: Allmänt