zandrish

Living the dream

Kategori: Allmänt

Jag var vaken 23 timmar i sträck (att åka hem från Nykvarn med första bussen var kanske inte det smartaste) och somnade i fyra timmar. Så fyra timmars sömn på 27 timmar; bra jobbat, Zandra! Det var roligt igår i alla fall, ännu en lyckad kväll. Nu tar jag nyktert i några helger! Fram till SP i alla fall, lär behöva en drink (eller tio) efter den dagen.

Mindre roligt med snö! Och kallt är det också. Höll på att frysa ihjäl när jag väntade på bussen klockan 6 imorse.

Kärlek!

Kategori: Allmänt

Märks det att jag älskar The Used? Det här har jag lyckats med på mindre än en vecka, men så blir det när ett band är så jävla fucking awesome som The Used. Jag skulle dö utan musik.


Back to basics

Kategori: Allmänt

Efter att ha varit utan blogg i drygt två veckor insåg jag hur jobbigt det är att inte kunna skriva av sig! Speciellt nu när allt går åt helvete. Ja, jag är en sån där obotlig pessimist. Ibland, även om det är väldigt sällan, är jag optimistisk, det är dock ganska sällsynt. Jag är nog rätt cynisk också. Jag har bra sidor också, allt är inte dåligt.

Här i mitt första inlägg efter min bloggpaus vill jag säga att jag pissar på Arbetsförmedlingen och alla pantade idioter som jobbar där! Det är synd om dagens ungdomar, vi får ingen riktig hjälp. Vi slussas ut på praktik, eller som i mitt fall något jobbcoachställe (skulle snarare kalla det livscoach utifrån hur personalen där jobbat) som aldrig kommer hjälpa en enda själ att få ett jobb! Ska jag sitta på föreläsningar om HUR jag ska få ett jobb i sex veckor? För att sedan, efter det, få direkt hjälp att faktiskt söka jobb? Ungdomar är inte dumma. Hur många som helst skulle dö för att få ett jobb, så hjälp oss att få ett jobb på riktigt istället för att skicka oss på dessa patetiska grejer. Det är slöseri med dyrbar tid.

Plus att min idiothandläggare på Arbetsförmedlingen inte lyssnar på mig! Hon bad mig vara ärlig och höra av mig så fort något inte kändes rätt, vilket jag gjorde. Då gick det inte att lyssna, utan hon kände för att läsa mellan raderna - trots att det inte fanns något att läsa - och drog sina egna slutsatser. Thank you for that, bitch! Jag har ett förlutet med AF, och även då blev jag behandlad som skit. Jag känner mig sviken och kränkt, det är dags att sätta ner foten. Det är inte okej att behandla någon på det här sättet!