zandrish

Det blir som det blir när det inte blev som det skulle!

Kategori: Allmänt

Hemma några dagar tidigare från festivalen. Varför? Jo, för att några idioter tyckte det var kul att bryta sig in i vårt tält och sno saker. Min kompis fick alla sina saker snodda, och vad har man då för val? Det, mobilladdaren och nästan all alkohol blev snott. Jävligt roligt! Jag förstår mig inte på folk som förstör för andra på sådana sätt. Deras föräldrar måste vara stolta, eller det är sådana människor som inte har föräldrar som bryr sig. Stackars patetiska äckel, inte värd något för någon i den här världen så de måste ta ut det på andra! Suck.
 
Det blev en natt på hotell, vilket faktiskt var roligt och skönt. Sedan var det bara att välja mellan att åka hem 20.00 igår, och därmed missa Simple Plan spelningen, eller imorse klockan 05.56. Svårt val? Egentligen inte, jag lever tack vare SP och att missa dem hade känts som en kniv i hjärtat.
 
Så vi stannade kvar hela onsdagen! Och det var så jävla värt det! Nästan längst fram på konserten, som var riktigt grym. Efteråt pratade vi lite med Pierre och Seb, som bad om ursäkt för att de inte hade tid att stanna och prata mer. Så söta! Inte behöver de be om ursäkt för det. Min kompis låg på marken och skrek efter bärs, och killarna undrade vad det var som lät, så det var bara att förklara att min kompis ville ha bärs. "Oh, sorry, we don't have any of that!", sa Pierre med ett leende, följt av, "Have fun kids!" (hur nu jag kan vara en "kid" är frågan, jag är ju snart 22! Men så säger de väl till alla!). Och Seb bad oss ha roligt och göra dumma saker, haha! Det var den underbaraste stunden i mitt liv sedan 2008.

Att jag sedan var tvungen att sitta ute i fyra-fem timmar och vänta på att centralstationen skulle öppna är betydelselöst! Hur många år som än går, så kommer jag alltid utstå saker för att få se SP. Det kanske är dumt, och folk tycker säkert att det är idiotiskt eftersom det kanske verkar som om jag inte "får något tillbaka" alla gånger. Men tro mig, bara att se dem live ger mig styrka och energi att orka leva länge. Att sedan ha turen att få prata med dem får mig att orka ännu mer.

Pengarna jag slängt ut på resan och biljetten var inte förgäves - vi hade otroligt roligt under måndagen och tisdagen! Tills idioterna förstörde allt. Jag är inte ledsen eller bitter över det. I grund och botten åkte jag dit för att se SP, och det fick jag göra. Det är synd att det blev som det blev, men allt händer av en orsak.
 

:)

Kategori: Allmänt

I forgive you for the truth, I liked you better when you lied
And I forgive you being you 'cause you were better when you faked every smile
And now you're knocking on my front door, that's what I've been living for
Excuse me while I laugh my ass off