zandrish

!

Kategori: Allmänt

Från stenkoll till virrpanna...

Kategori: Allmänt

En sak som alla vet är att jag alltid har stenkoll. På allt. Eller det mesta i alla fall, och så har det alltid varit. Jag har aldrig kommit för sent till något. Aldrig, och jag skulle skämmas otroligt mycket om jag gjorde det, därför ser jag alltid till att vara där jag ska i tid (eller en halvtimme innan, det är ganska vanligt för mig). Men nu verkar jag ha fått virrpanna-syndromet som finns i min släkt, haha! Jag var helt övertygad om att jag skulle till Arbetsförmedlingen (äntligen arbetspsykolog! Idioterna kunde göra något rätt till slut.) idag 10.15, men så var det tydligen inte. Jag hann gå upp tidigare än vanligt, och precis innan jag skulle sminka mig tittade jag på kallelsen. Det är imorgon jag ska dit! Jag vet inte hur jag har fått 22/8 till 21/8, tur att jag tittade i alla fall. Suck!
 
Jag är så taggad över att äntligen få gå till en arbetspsykolog, och jag hoppas det håller i sig till imorgon. Och jag hoppas att regnet håller i sig, för det mår jag bra av. Någon gång ska ju virrigheten debutera! Jag får helt enkelt skylla på åldern, eller att jag gillar att vara ute i god tid? 24 timmar innan utsatt tid liksom.

Världens bästa!

Kategori: Allmänt

Lilla underbara Sparrow 

Life is what you make it.

Kategori: Allmänt

Jag har fyllt 22 år, skaffat en iPad, färgat håret brunt... Sparrow växer som bara den... det är väl det som har hänt, i det stora hela! Det är synd att kattungar växer så fort, han är redan stor för sin ålder, vill att han ska vara liten för alltid. Men han kommer bli en fin och ståtlig katt. Han och min iPad är mina ögonstenar! Haha, finns inget bättre än Apple.
 
Igår uppgraderade jag min MacBook till Mountain Lion (operativsystem), och det blir bara bättre och bättre! Folk som säger att Apple är skit är bara avundsjuka för att de inte har råd med Apple-grejer. Nej, det där var orättvist skrivet - men man måste ge det en chans, är man van vid PC så är det självklart en vanesak, och alla tycker olika. Jag tycker att PC är skit, så jag är väl inte mycket bättre jag!

Håret blev som sagt brunt, och jag gillar det tusen gånger mer än det blonda. Jag orkade inte hålla på helt enkelt, och egentligen var det brunt jag ville ha när jag började ta bort det röda, men bestämde mig för att testa blont. Inte min grej faktiskt! Blont är jättefint på rätt personer, och om man trivs i det. Nu kommer jag ihåg varför jag färgade brunt sist jag hade blont. Det var lika bra att bleka bort det röda för att få en jämn blond färg, för då blev det bruna jämnt. Mitt hår ser även friskare ut nu!
 
Snart ska jag städa upp lite i mitt rum och kolla vart Sparrow tog vägen. Han har nog somnat någonstans, han är i alla fall väldigt duktig på att gömma sig! Än så länge, när han är fullvuxen och lär det bli svårare. Och sedan göra en iced chai latte (typ det godaste som finns). Skön söndag!